A complete transformation, from a series of disjointed old renovations dark and low to a bright and specious fresh space, where the magnificent views are brought inside.

​The house features a generous open-plan space that flows under high ceilings, allowing constant cross ventilation and the harvesting of the winter sun.

The floor plan has been extended getting closer to the pool and opening to a new decking, extending the entertainment area.

The old bathrooms and bedrooms have been refresh and extended, with high-quality finishes and trendy design.

The high quality of the construction and the attention to detail is visible throughout the houses.

Take a tour inside:

https://www.youtube.com/watch?v=xTCjAaAWdpA

WHAT

Renovation

WHERE

Bayswater, WA

STATUS

Completed

BE IN 
TOUCH

209 Ravenscar St, Doubleview WA 6018 

E info@segniniarchitects.com   T (08) 61658877

© 2017 by Segnini Architects